ukenru
na-odeschini-z-privatnogo-garazha-viluchili-arsenal-zbroyi-ta-boyepripasiv

На Одещині з гаража вилучили арсенал зброї та боєприпасів

 • 16474 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Два кулемети, дві гвинтівки, пістолет Токарева, приціл, вісім магазинів, чотири банки з порохом, майже півтисячі патронів та куль і більше півтори тисячі гільз 38-річний чоловік зберігав у винайманому гаражі. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

"Викрили правопорушника співробітники відділу оперативних розробок і протидії незаконному обігу зброї та вибухівки управління карного розшуку спільно з детективами слідчого управління ГУНП в Одеській області", - йдеться в повідомлені.

Зі слів чоловіка, зброю та частину набоїв він придбав через мережу Інтернет, решту знайшов за допомогою металошукача та зберігав для власного інтересу, але якого саме – не зізнається.

Вилучений арсенал правоохоронці направили на експертизу, а відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами фігурантові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Нагадаємо, у столиці правоохоронці у двох чоловіків вилучили пістолет-кулемет із глушником, комплектуючі частини для кустарного виробництва набоїв і зброї та понад 1000 боєприпасів різного калібру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП