ukenru
na-obyizniy-dorozi-lvova-u-dtp-postrazhdali-pyatero-lyudey

На об'їзній дорозі Львова у ДТП постраждали п'ятеро людей

 • 12686 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. На об'їзній дорозі Львова напередодні ввечері зіткнулися два автомобілі, у ДТП постраждали п'ятеро людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 18 січня близько 21:10 на об’їзній дорозі Львова біля села Зубра.

"Мешканець Львова 2000 року народження, керуючи автомобілем Daewoo Sens, при виїзді з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі, внаслідок чого здійснив зіткнення із автомобілем Mitsubishi Lancer під керуванням мешканця села Чижиків 2001 року народження. Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані п’ятеро осіб", - йдеться у повідомленні.

Обставини події встановлюються.

Додамо, за даними поліції Львівщини, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 57 дорожньо-транспортних пригод, дві з них - з потерпілими. 20 автопригод стались на дорогах області, ще 37 - у Львові. Внаслідок ДТП одна особа загинула, ще п’ятеро – були травмовані.

Нагадаємо, за даними МВС, за 2020 рік в Україні сталося 168 тис. 107 ДТП. З них 26 тис. 140 ДТП – з травмованими, у яких загинула 3541 людина та 31 тис. 974 людини отримали травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП