ukenru
na-motor-sichi-zavalilasya-tseglyana-konstruktsiya-dsns

На "Мотор Січі" завалилася цегляна конструкція - ДСНС

 • 15248 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Цегляна конструкція АТ "Мотор Січ" у Запоріжжі обвалилася на територію приватного домоволодіння, розташованого поблизу. Про це УНН повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Запорізькій області, коментуючи інформацію місцевих жителів нібито про "вибух" на заводі.

“7 березня о 19:40 від чергового поліції до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вулиці Деповська у Шевченківському районі Запоріжжя необхідна допомога рятувальників. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що через природні процеси відбулося руйнування цегляної конструкції АТ “Мотор Січ” на територію приватного домоволодіння, розташованого поблизу", - повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Як зазначили у відомстві, бійці ДСНС провели оперативні дії щодо ліквідації наслідків надзвичайної події, а саме — прибрали колючий дріт для запобігання травмуванню людей.

Про подію повідомили адміністрацію АТ “Мотор Січ”, представники якої зранку будуть вирішувати питання стосовно подальших робіт з прибиранню конструкції, додали у ГУ ДСНС.

Від ГУ ДСНС залучалося 3 одиниці техніки, 11 осіб особового складу.

Додамо, раніше у соціальних мережах поширили інформацію нібито про "вибух" на заводі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП