ukenru
na-mostakh-i-vulitsyakh-kiyeva-utvorilisya-zatori-de-uskladneno-rukh

На мостах і вулицях Києва утворилися затори: де ускладнено рух

 • 16035 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Станом на 8:15 вівторка, 22 червня, на кількох вулицях і на всіх мостах Києва утворилися затори та ускладнено рух. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

На правому березі рух ускладнений на вулицях Богатирській, Приозерній, Йорданській, Семена Скляренка, Кирилівській, Мостицькій, Олени Теліги, Вадима Гетьмана, Щусєва, Саксаганського, Кайсарова і Миколи Грінченка.

Також рух ускладнений на вулиці Набережно-Хрещатицькій, Володимирським спуском і на Набережному шосе. "Стоїть" Велика Окружна дорога.

Окрім того, на правому березі рух також ускладнено проспектами Науки, Степана Бандери, Лобановського, Перемоги, Мінським і Любомира Гузара.

Тим часом, на лівому березі помітно ускладнений рух проспектами Миколи Бажана, Визволителів, Романа Шухевича, Соборності і на Броварському проспекті. Незначні затори є на вулицях Раїси Окіпної та Братиславської.

Також рух на всіх мостах - Південному, Північному, Патона, Метро і Дарницькому - ускладнено в напрямку правого берега.

Додамо

Тиждень в Україні буде аномально спекотним. Температура повітря досягатиме 35 градусів тепла. Через це у Київ із 14:00 20 червня обмежили в'їзд вантажівок.

При цьому, українців також очікують грози і дощі. 

Українські Національні Новини

Київ