ukenru
na-mistsi-pozhezhi-na-arsenali-u-balakliyi-obstezhuyut-teritoriyu

На місці пожежі на арсеналі у Балаклії обстежують територію

 • 10659 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Станом на ранок понеділка ситуація на місці пожежі на військовому арсеналі у Балаклії Харківської області, де сталася пожежа, контрольована, територію обстежують піші патрулі. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

"Станом на 7 годину 7 травня ситуація контрольована. Пішими патрулями проводиться обстеження території", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 43 людини та 10 одиниць техніки. Ситуація перебуває на контролі ДСНС.

Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, 3 травня о 13:40 на технічній території військової частини "65 арсенал" Міністерства оборони України у Балаклії виникло загорання сухої трави з подальшими поодинокими вибухами боєприпасів на площі близько 35 га. О 8:40 4 травня пожежа локалізована на площі близько 35 га.

Це не перша пожежа на території арсеналу у Балаклії. У ніч на 23 березня 2017 року на території військового складу Міністерства оборони у Балаклії виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП