ukenru
na-luhanshchyny-okupanty-hotuiut-vuhledobuvni-pidpryiemstva-do-likvidatsii-hirnykiv-motyvuiut-yty-do-armii-rf-lysohor

На Луганщини окупанти готують вугледобувні підприємства до ліквідації, гірників мотивують йти до армії рф - Лисогор

 • 49856 переглядiв

Окупанти готують вугледобувні підприємства Луганської області до ліквідації, мотивуючи шахтарів до вступу в російську армію під приводом "збереження робочих місць".

Влада так званої "лнр" передає інвесторам з росії вугледобувні підприємств, щодо працівників заявляють про гарантії робочих місць та водночас переводять до управління реструктуризації шахт. В той же час гірників, з приводу чергової хвилі мобілізації, мотивують йти до армії рф, ніби зі "збереженням робочого місця". Про це пише начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Інвестори з росії, яким окупаційна влада так званої "лнр" за відсутності торгів передає вугледобувні підприємства, готують їх до ліквідації. Заявляють, що гарантують гірникам робочі місця, та водночас переводять їх до головного управління реструктуризації шахт.

 – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що фонд оплати праці для працівників вугледобувних підприємств ще не затверджений. Разом з тим, як передає Луганська ОВА, з працівниками підприємств окупанти проводять бесіди з приводу чергової хвилі мобілізації – людей мотивують йти до армії зі збереженням робочого місця, втім чи працюватиме потім підприємство, невідомо.

Щодо військових дій, начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомляє наступне.

Ворог минулої доби відкрив вогонь по Макіївці, де ще залишаються жити. Також за повідомленням Лисогора, в черговий раз атаковані українські позиції в Білогорівці, - прорвати українську оборону противнику не вдалося.

На Куп’янському напрямку, згідно з дописом, окупанти наступальних дій не проводили.

Нагадаємо

На окупованій росіянами частині Луганської області нові ознаки примусової мобілізації, зокрема у Сорокиному та Молодогвардійську масово роздають повістки. У навчальних закладах у так званій "лнр" проводять уроки пропаганди, в одній з шкіл так званої "лнр" уроки пропаганди слухають перебуваючи на колінах, пише начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Одещину вранці росіяни атакували ракетою з авіації, її знищено над морем - Сили оборони Півдня28.03.24, 09:12 • [views_0]