na-luhanshchyni-voroh-zdiisniuie-blyzko-150-170-obstriliv-na-dobu-ova

На Луганщині ворог здійснює близько 150-170 обстрілів на добу - ОВА

 • 25989 переглядiв

Останнім часом ворог щоденно здійснює близько 150-170 обстрілів.

Росіяни почали активніше обстрілювати Луганщину. Останнім часом ворог щоденно здійснює близько 150-170 обстрілів. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

До нас протягом останнього місяця закинули ще цілу армію російську, яка взяла напрямок і атакує. Звісно збільшилась (кількістьворожих обстрілів – ред), якщо в середньому брати, коли було потужно, в літку було 450 -470 снарядів. Зараз близько 600 снарядів прилітає і 150-170 обстрілів на добу, включно з авіацією, мінометними розрахунками. Включно з артилерією, що постійно працює і в тому числі по населених пунктах

- сказав Лисогор.

Деталі

За словами Лисогора, росіянам було надано наказ, вийти на межі Луганської і Донецької областей тому "вони намагаються будь-якими силами це зробити, не рахуючись ані з жертвами, ані з втратами техніки". Проте Сили Оборони успішно тримають оборону по всій смузі Луганської області. В тому числі і в Серебрянському лісі, і в Білогорівці.

Також очільник ОВА зазначив, що окупанти не нехтують обстрілами населених пунктів, куди щодня прилітає від 5 до 15 снарядів, мін чи авіабомб. У зв’язку з цим деякі населені пункти зруйновані майже вщент.

Нагадаємо

Вчора російська армія спрямувала по населених пунктах і укріпленнях українських військових на Луганщині понад 600 снарядів, створюючи спроби прориву біля Невського та Новолюбівки, а також у Серебрянському лісництві. 

росіяни знищили понад 26 тис. гектарів лісу на Луганщині - ОВА26.12.23, 12:56

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На свята чергуватимуть 30 тисяч поліцейських

     • 28351 переглядiв

    Сумщину вночі армія рф обстріляла з мінометів

     • 33034 переглядiв