na-luhanshchyni-evakuiuvaly-shche-odnu-zhinku-na-okupovanykh-terytoriiakh-za-sprobu-skorystatysia-mobilnym-zviazkom-zabyraiut-na-pidval-ova

На Луганщині евакуювали ще одну жінку, на окупованих територіях за спробу скористатися мобільним зв'язком забирають "на підвал" - ОВА

 • 26407 переглядiв

З Невського евакуювали 49-річну жінку. В окупованому Лисичанську за спробу користування мобільним зв'язком забирають 'на підвал', а централізоване водопостачання досі не відновлено.

У Луганській області із Невського допомогли виїхати ще одній людині, на окупованих територіях у Лисичанську за нелегальну спробу скористатися мобільним зв’язком забирають "на підвал", повідомили у понеділок у Луганській ОВА у Facebook, пише УНН.

Деталі

"49-річну жінку з Невського вдалося евакуювати учора. Їй допомогли виїхати до Харківщини. Наразі вона у безпеці і має житло, – повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор. – Окупанти продовжують обстрілювати Невське і сусідню Макіївку, застосовують ствольну артилерію та БПЛА. По Макіївці також вдарили з реактивних систем залпового вогню".

Поряд із цими двома селами загарбники щодня намагаються атакувати, зазначив голова ОВА.

Щодо окупованих територій, то якщо в Рубіжному чи Сєвєродонецьку місцеві за певну суму коштів отримують доступ до офіційно забороненого росіянами у прифронтових містах мобільного зв’язку, то в Лисичанську контроль більш суворий. "Там за спробу користуватися покриттям забирають "на підвал", - зазначили в ОВА.

"Але обіцяють воду. Щоправда коли – невідомо. Централізоване водопостачання окупанти в Лисичанську за два роки так і не полагодили. Обіцяли вже декілька разів. Сьогодні є певні зрушення. Заявляють, що відремонтували 500 м водогонів із 13 км зруйнованих. До води стало ближче", - ідеться у повідомленні ОВА.

На Луганщині евакуювали останніх жителів з Макіївки26.07.24, 10:18

Популярні

Новини по темі

У Польщі через негоду загинуло двоє людей, є поранені

 • 12777 переглядiв

Спалили 15 автівок ЗСУ: затримано шість одеситів

 • 25982 переглядiв