ukenru
na-luganschini-zatrimali-pereviznika-krupnoyi-partiyi-narkotikiv

На Луганщині затримали перевізника крупної партії наркотиків

 • 10254 переглядiв

КИЇВ. 08 травня. УНН. Учора 55-річного чоловіка затримали на автовокзалі міста Сєвєродонецька при спробі вивезти на тимчасово окуповану територію близько 1,5 кг марихуани. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУНП Луганський області.

Так, на автостанції м. Сєвєродонецька поліцейські затримали 55-річного уродженця м. Кадіївка (раніше Стаханов), який намагався перевезти наркотики на тимчасово окуповану територію. Чоловік розповів співробітникам поліції, що це не перша його поїздка. Схема виявилася досить простою: через мережу Інтернет йому повідомлялося місце "закладки", яку він забирав та перевозив до рідного міста, де передавав отримувачу. Перетинав лінію розмежування він поза офіційними пунктами пропуску. За роботу отримував 9 тисяч російських рублів. Вилучені у наркокур’єра наркотики на "чорному ринку"вартують більше 30 тис. грн.

Даний факт зареєстровано. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативна група. Вирішується питання про затримання чоловіка.

Як повідомляв УНН, позавчора працівники Управління протидії наркозлочинності та Слідчого управління ГУНП Житомирщини під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали 4 осіб, серед яких депутат однієї з сільських рад регіону, за підозрою в організації каналу постачання та розповсюдження наркотичних засобів на території Житомира та області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП