ukenru
na-luganschini-viyavili-arsenal-zi-zbroyeyu

На Луганщині виявили арсенал зброї

 • 10780 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. В Луганській області правоохоронці виявили схованку з військовими засобами ураження. Про це УНН повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

Так, на території покинутого приватного домоволодіння у Новоайдарському районі оперативники знайшли великий арсенал зі зброєю.

Під час обшуку правоохоронці вилучили зі схрону 16 мінометних мін ОФ-36 калібру 120 мм, що заборонені Мінськими угодами, 11 ручних протитанкових гранатометів РПГ-22, 3 ручних кумулятивних гранати РКГ-37, 66 гранат ВОГ-17 до автоматичного гранатомета, протипіхотну направлену міну МОН-50, 44 гранати Ф-1 та РГД-5, 12 ящиків з набоями різного калібру, заряди до мін, підривачі та саморобні вибухові пристрої.

За попередньою інформацію, схрон був облаштований учасниками незаконних збройних формувань для вчинення терористичних актів на підконтрольній українській владі території.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи.

Нагадаємо, у Донецькій області поліція вилучила арсенал зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП