ukenru
na-luganschini-povidomili-pro-pidozru-choloviku-yakiy-namagavsya-vivezti-do-rf-zbroyu

На Луганщині повідомили про підозру чоловіку, який намагався вивезти до РФ зброю

 • 10378 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. На Луганщині повідомили про підозру харків’янину у контрабанді зброї, яку чоловік намагався перевезти до РФ через митницю на Луганщині. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Луганської області.

"…повідомлено про підозру у незаконному придбанні, носінні, зберіганні вогнепальної зброї та закінченому замаху на її контрабанду (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 КК України)", - сказано у повідомленні.

Слідством встановлено, що громадянин здійснив спробу незаконного переміщення через митний кордон України стартово-сигнального пістолета моделі Zoraki, переобладнаного саморобним способом.

Зазначається, що контрабандист намагався приховати зброю під час митного огляду на пункті пропуску "Мілове" та перевезти її до Російської Федерації. При проходженні митного контролю заборонений предмет виявлено та вилучено.

За висновками проведеної експертизи, вилучений предмет є гладкоствольною вогнепальною зброєю. Дозволу на придбання, зберігання та носіння даної зброї чоловік не отримував.

Нагадаємо, українець намагався у подвійному дні валізи вивезти в Росію старовинну ікону Богородиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП