na-luganschini-okupanti-vkrali-ponad-1-milyon-tonn-zerna-gayday

На Луганщині окупанти вкрали понад 1 мільйон тонн зерна - Гайдай

 • 114862 переглядiв

Цитата

"Пайовики Луганщини вже неодноразово жалілися, що з ними не розраховуються, або пропонують набагато менше стандартних 5% (від нормативної грошової оцінки землі - ред.). Мовляв, буде нічого їсти, погодитеся на все, що завгодно. Деякі, не маючи іншого виходу, так і зробили. Пішли на поступки, аби вижити", - зазначив Гайдай.

Деталі

За його словами, цією ситуацією скористалися, зокрема, "недоброчесні" фермери у Сватівському районі. Гайдай вказав, що пайовики не згодні подовжувати договори оренди, строки дії якого спливали цьогоріч, із фермерським господарством, про що і повідомили через відповідні засоби зв'язку.

Фермери, маючи інформацію про те, що багато хто із пайовиків вирішив, або вже встиг виїхати в безпечні регіони України, поставили умову з’явитися особисто усіх, хто не погоджується й надалі надавати свою землю в оренду.

"Тобто, якщо орендодавець не з’явився особисто до орендаря, останній розуміє, що цю землю можна вкрасти", - написав голова Луганської ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайдай заявив, що українські військові уже на околицях Лисичанська

Раніше

В Луганській області росіяни планують витісняти гривні з обігу і остаточно русифікувати грошові відносини, повідомив Гайдай в ефірі національного телемарафону.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Злива в Ужгороді частково підтопила дороги

     • 224307 переглядiв