na-luganschini-naygaryachishe-u-rayoni-bilogorivki-ta-kreminnoyi-gayday

На Луганщині найгарячіше у районі Білогорівки та Кремінної - Гайдай

 • 491318 переглядiв

Цитата

"Якщо взяти три напрямки: Сватове, Кремінна і Білогорівка. Найгарячіше зараз поблизу Кремінної і Білогорівки. Сьогодні о 4:00 росіяни атакували Білогорівку з усіх можливих боків, але всі спроби ворога відбиті Збройними силами України. Наші сили оборони цей наступ відбили. Та сама ситуація відбувалася на Кремінському напрямку, ворог атакує великою кількістю особового складу. Після бойового зіткнення з нашими захисниками рашисти відійшли назад", - повідомив Гайдай.

Деталі

На Сватівському напрямку, з його слів, стабільно. "Міцно тримаються, але якихось потужних атак в тому напрямку немає", - зазначив він.

"Стосовно повномаштабного наступу, якщо хтось вважає, що певного лютого о певній годині почнеться величезний наступ - такої події не буде. Просто зараз відбувається підготовка до того наступу, - сказав Гайдай. - На фронті Луганщини значно збільшилась кількість обстрілів і авіаударів з боку росіян. Збільшилась кількість атак невеликими групами, які вже зондують слабкі місця. Резервів у них багато, техніки багато. Очікуємо найближчими днями масованих цілодобових атак рашистів".

Доповнення

У ГУР вказують, що російське командування не має достатньо ресурсів, щоб розпочати широкомасштабний наступ до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Псевдомеру Маріуполя оголосили про підозру

     • 545443 переглядiв