na-lokalizatsiyu-naslidkiv-prilotu-u-kharkovi-tochno-pide-ne-menshe-kilkokh-dniv-mer

На локалізацію наслідків "прильоту" у Харкові точно піде не менше кількох днів - мер

 • 270114 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. На локалізацію наслідків удару російських військ по Харкову, який цієї ночі зазнав атаки дронів, знадобиться точно не менше кількох днів, повідомив у вівторок мер міста Ігор Терехов, пише УНН.

Цитата

"Спрогнозувати, скільки часу буде нобхідно для локалізації наслідків «прильоту», важко. Точно не менше кількох днів", - повідомив Терехов у Telegram.

Деталі

Він зазначив, що росія підступно атакує Харків другу добу поспіль, цієї ночі - дронами-камікадзе. Більшу частину з яких збили сили ППО.

"Бʼє по мирному населенню і цивільній інфраструктурі. (...) Одне з влучань прийшлося по спортивному обʼєкту у Шевченківському районі міста. Ще два зафіксовані у Салтівському - зруйновано два поверхи будівлі гуртожитку ПТУ, пошкоджено дорожне покриття біля нього", - розповів мер Харкова.

З його слів, комунальники досі на місцях, продовжують розбирати завали спільно з ДСНС. "Намагаємося зробити все, щоб якнайшвидше відновити рух транспорту", - вказав Терехов.

Доповнення

Армія рф у ніч на 1 серпня атакувала Харків дронами типу Shahed. Один з них влучив в навчальний заклад. Ще три "прильоти" зафіксовані на території спорткомплексу. Через атаку постраждав охоронець закладу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсонська ОВА показала наслідки ворожого обстрілу лікарні

     • 362938 переглядiв

    У білорусі знайшли ще одну локацію пвк "вагнер"

     • 350362 переглядiв