na-kyivshchyni-zhinka-poskovznulasia-i-narazylas-na-metalevyi-shtyr-ohorozhi

На Київщині жінка посковзнулася і наразилась на металевий штир огорожі

 • 28097 переглядiв

На Київщині жінка отримала проникне поранення правого стегна, послизнувшись, натрапила на металевий штир огорожі. Рятувальники звільнили її та передали лікарям швидкої допомоги.

До оперативно-диспетчерської служби Фастівського району Київської області надійшло повідомлення про те, що в с. Плесецьке жінка підковзнувшись наразилась на металевий штир огорожі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України, пише УНН.

4 грудня о 08:38 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про те, що в с. Плесецьке на вулиці Щаслива жінка підковзнувшись наразилась на металевий штир огорожі та потребує допомоги. До місця події виїхали рятувальники 49-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Калинівка,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

По прибуттю рятувальників на місце події встановлено, що жінка наткнувшись на металеву конструкцію огорожі отримала проникаюче поранення правого стегна.

За допомогою аварійно-рятувального інструменту рятувальники обережно відрізали металевий штир та передали жінку лікарям швидкої допомоги.

На місці виклику працювало 5 осіб особового складу та 1 одиниця техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір з немовлям врятували з палаючої будівлі на Львівщині 

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд звільнив першого заступника голови Держспецзв'язку

     • 25049 переглядiв

    В регіони доставили понад 56 тисяч доз вакцини проти COVID-19

     • 22096 переглядiв