ukenru
na-kpvv-u-zoni-oos-u-chergakh-zastryagili-260-avtivok

На КПВВ у зоні ООС у чергах застрягли 260 автівок

 • 9394 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Зранку в середу, 6 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах перебували 260 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/55; "Мар’їнка" – 0/60; "Новотроїцьке" – 25/50; "Гнутове" – 10/10", - йдеться в повідомленні.

Крім того у пресслужбі відзначили, що 5 листопада прикордонники Донецького та Краматорського загонів у КПВВ "Гнутове" та "Мар’їнка" спільно з ДФС зі складу Об'єднаних сил завадили двом спробам незаконного переміщення через лінію розмежування товарів народного споживання на загальну суму понад 50 тисяч гривень. Знахідки встановленим порядком передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Також повідомляється, що за минулу добу через КПВВ прослідувало понад 34 тисячі осіб та 4 тисячі транспортних засобів. 

Станом на 07.00 всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у рамках запровадження режиму "жовтий". 

Нагадаємо, у зв’язку з реконструкцією контрольних пунктів на адмінмежі з тимчасово окупованою автономною республікою Крим з 7 по 15 листопада призупинять роботу контрольно-пропускного пункту “Каланчак”.

Українські Національні Новини

Суспільство