ukenru
na-kpvv-na-donbasi-zranku-ponad-250-avtivok-u-chergakh

На КПВВ на Донбасі зранку понад 250 автівок у чергах

 • 8252 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Зранку в четвер, 7 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах перебували 255 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/50; "Мар’їнка" – 0/70; "Новотроїцьке" – 25/60; "Гнутове" – 10/10", - йдеться в повідомленні.

Крім того у пресслужбі повідомили, що прикордонники Донецького, Краматорського та Лисичанського загонів в КПВВ "Гнутове", "Мар’їнка" та "Станиця Луганська" спільно з ДФС попередили спроби незаконного переміщення через лінію розмежування товарів народного споживання та тютюнових виробів на загальну суму 68 тисяч гривень. Товари передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Також в КПВВ "Гнутове" громадянин України за 500 доларів США намагався домовитись з прикордонниками про незаконне переміщення через лінію розмежування товарів. Порушника та грошові кошти передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Прикордонники додали, що через КПВВ "Новотроїцьке" до ТОТУ прослідувало дві вантажівки з гуманітарним вантажем (продуктові набори, меблі) від Міжнародного Комітету Червоного Хреста загальною вагою 16,48 тонни.

За минулу добу через КПВВ прослідувало понад 36 тисяч осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів.

Станом на 07.00 всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у рамках запровадження режиму "жовтий".

Нагадаємо, у жовтні адмінкордон з Кримом перетнули на 40% менше людей, ніж у вересні.

Українські Національні Новини

Суспільство