na-kordoni-z-polshcheiu-blokada-zalyshaietsia-na-trokh-punktakh-propusku-iahodyn-rozblokovano-derkach

На кордоні з Польщею блокада залишається на трьох пунктах пропуску, "Ягодин" розблоковано - Деркач

 • 37786 переглядiв

За словами заступника міністра, пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Польщею було відкрито, і через нього проїхало понад 100 автомобілів. Однак три інші пункти пропуску з Польщею залишаються заблокованими

Наразі на кордоні з Польщею залишаються заблокованими три пункти пропуску. Рух через пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" відновлено, повідомив в ефірі телемарафону заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач у вівторок, пише УНН.

На сьогодні в нас є хороша новина, яка фактично вчора відбулася. У нас відкрився пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ". Їдуть вже транспортні засоби. За цей період часу проїхало більше ніж 100 машин, як на в’їзд, так і на виїзд з України. Це значно більше, ніж проїжджало раніше. Тому ми і далі працюємо, щоб відкрити інші пункти пропуску

- сказав Деркач.

Деталі

Він зазначив, що протестувальники не радіють цій новині, оскільки рішення про відкриття цього пункту пропуску ухвалив очільник місцевої влади у Дорогуську.

"Протестувальники навіть поставили і заблокували на одній із доріг вантажний транспортний засіб, але зараз поліція намагається прибрати його з дороги. Вантажівки об'їжджають іншою дорогою, тому заторів у русі поки що немає", - додав Деркач.

Також, за його словами, залишаються ще заблокованими три пункти пропуски на кордоні з Польщею.

Окрім того, заступник міністра повідомив, що угорці почали протести на кордоні, але вони не блокують рух.

"Рух на пункті пропуску "Чоп" здійснюється і надалі. Але протестувальники є поблизу дороги. Їх контролює поліція", - сказав Деркач.

Нагадаємо

Польські страйкарі розблокували пункт пропуску "Ягодин – Дорогуськ" на кордоні з Україною. З 11 грудня з 14:00 розпочався стабільний рух вантажівок.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС присудив 7 років колонії голові райсуду Вінниччини

     • 25949 переглядiв