ukenru
na-kordoni-z-polscheyu-viyavili-afrikanskogo-spudeya-yakiy-z-falshivim-pasportom-yikhav-do-yes

Африканський спудей намагався потрапити до ЄС з фальшивим паспортом

 • 11008 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Інспектори пункту пропуску "Краківець" під час прикордонного оформлення пасажирів виявили громадянина Камеруну, який намагався потрапити до Польщі із підробленим паспортом. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"21 червня в пункті пропуску "Краківець" під час прикордонного оформлення пасажирів в інспектора виникли сумніви щодо дійсності паспорта громадянина Франції, який на контроль пред’явив один з мандрівників. Згодом під час експертної перевірки прикордонники встановили, що інформаційна сторінка документу підроблена. Пред’явник насправді виявився громадянином Камеруну, який уже кілька років навчається в одному з українських вишів. Студент зізнався, що мав намір побувати у Польщі і про всяк випадок запасся підробкою, аби потрапити до країни ЄС", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що за спробу незаконного перетину державного кордону іноземцю доведеться відповідати перед судом. Також в його діях вбачаються ознаки вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) про що прикордонники проінформували представників поліції.

Нагадаємо, біля кордону з РФ затримали чоловіка з п'ятьма паспортами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП