ukenru
na-kordoni-z-bilorussyu-vidpratsovuvali-imovirnu-zagrozu-proniknennya-500-nelegaliv-na-teritoriyu-ukrayini

На кордоні з Білоруссю відпрацьовували імовірну загрозу проникнення 500 нелегалів на територію України

 • 14017 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. У рамках триваючої біля кордону з Республікою Білорусь спецоперації "Полісся" правоохоронці відпрацьовували імовірну загрозу одномоментного проникнення півтисячі нелегалів на територію України. Про це повідомив у Facebook перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, пише УНН.

Цитата

“Проконтролювали масштабні навчання резервів на Волині в рамках триваючої спецоперації "Полісся". Правоохоронці прибувають з різних областей задля посилення нашого кордону. Сьогодні відпрацьовували імовірну загрозу одномоментного проникнення пів тисячі нелегалів на нашу територію. Подібні навчання проходять на території 5 областей, що межують з Білоруссю”, - написав Єнін.

Деталі

За словами заступника міністра, правоохоронцями чітко відпрацьовані усі найбільш ймовірні сценарії протидіі міграційній кризі на державному кордоні України.

Він запевнив, що у правоохоронців є всі необхідні і сучасні технічні засоби для протидії найрізноманітнішим ризикам і загрозам.

“Зараз ситуація на кордоні контрольована”, - додав Єнін.

Додамо

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, підрозділи МВС для посилення охорони державного кордону з Білоруссю у разі прориву мігрантів будуть на місці події за 30 хвилин.

Контекст

23 листопада на кордоні з Республікою Білорусь розпочалася спільна спеціальна прикордонна операція “Полісся”. Координується вона Державною прикордонною службою України та проводиться спільно з силами Національної гвардії, Національної поліції, ЗСУ та іншими залученими резервами.

Як розповіли УНН прикордонники, спецоперація триватиме, поки не зникне загроза потрапляння нелегалів в Україну зі згаданого напрямку.

Українські Національні Новини

Політика