ukenru
na-kiyivschini-zatrimali-zhinku-yaka-truyila-lyudey-svoyikh-cholovikiv-taliyem

На Київщині затримали жінку, яка труїла своїх чоловіків талієм

 • 827678 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Поліція Київської області затримала жінку, яка відсилала своїм коханим кур’єрською доставкою отруйні пляшки з ромом, передає УНН з посиланням на головне управління поліції у Київській області.

Цитата

"Оперативники карного розшуку стали детальніше досліджувати ситуацію з чоловіком. Він повідомив, що 14 лютого на День святого Валентина він отримав повідомлення в месенджер від невідомого номеру про те, що його номер телефону брав участь у розіграші й він виграв відповідний приз. Через декілька днів він справді отримав пляшку рому, яку став поступово вживати і три шоколадки. Через деякий час йому стало зле і він потрапив до лікарні», - розповів Андрій Нєбитов, очільник поліції Київщини.

Деталі

Також у Нацполіції повідомили, що такі випадки отруєння зафіксували в лікарні Фастова.

"У 4 жінок був підтверджений в організмі теж цей вид металу", - йдеться у повідомленні.

За даними поліціянтів, відправлення кур’єрською доставкою ядовитих пляшок рому здійснювала жінка. Після поліції повідомили, що чоловік помер від отруєння.

"Стан пацієнта дуже швидко погіршувався і ми не могли йому вже нічим допомогти, а після того, як ми отримали результат лабораторного дослідження на талій, то побачили дуже високу концентрацію і пацієнт просто був приречений", - прокоментував лікар.

"Оперативники поліції Київщини з’ясували повну інформацію про жінку, яка ймовірно труїла людей. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі та мала стосунки з померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося", - зазначили у Нацполіції.

"Як встановило розслідування, чоловік однієї з 4 отруєних потерпілих теж мав колись стосунки з цією жінкою. У серпні минулого року вона вже намагалася отруїти його таким способом, але ймовірно концентрація дози талію була мала. А в січні цього року небезпечну посилку отримала вже його дружина", - розповіли у головному управлінні поліції у Київській області.

В помешканні у зловмисниці було "виявлено і вилучено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, у яких вона здійснила покупку "подарунків" та інші речі".

35-річній жінці загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві невідомі запускали салюти: поліція відпрацьовує інформацію

Українські Національні Новини

Кримінал та НП