ukenru
na-kiyivschini-z-pid-varti-vtik-rosiyanin-yakogo-rozshukuyut-na-batkivschini

На Київщині з-під варти втік росіянин, якого розшукують на батьківщині

 • 12112 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. В Міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали росіянина, якого на батьківщині розшукують правоохоронці за низку злочинів. Однак під час транспортування зловмисник втік. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції в Київській області.

Так, громадянина Російської Федерації, який розшукується правоохоронцями своєї держави за скоєння низки злочинів, затримали в аеропорту "Бориспіль" прикордонники спільно з працівниками Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва.

"Для подальшої екстрадиції у країну походження відносно 51-річного іноземця складено протокол затримання особи відповідно до ст. 208 КПК України для утримання його в ізоляторі тимчасового тримання до прийняття рішення судом. Однак, під час доправлення іноземця-зловмисника до ІТТ, він скоїв втечу", - повідомили в поліції.

Повідомляється, що зловмисник був одягнений в спортивний костюм чорного кольору та коричневу куртку. Має зріст 170 см, худорляву статуру, коротке русяве волосся у формі повздовжньої смуги з вибритими скронями та коротку бороду чорного кольору.

"За фактом втечі особи з-під варти керівництвом поліції Київщини призначено службове розслідування", - додали у відділі комунікації.

Нагадаємо, на Житомирщині затримали грабіжника, який втік з-під варти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП