na-kiyivschini-vidbuduyut-zruynovaniy-rosiyskoyu-raketoyu-molodizhniy-tsentr

На Київщині відбудують зруйнований російською ракетою молодіжний центр

 • 140325 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” отримав грант на відбудову молодіжного центру в смт Баришівка, що на Київщині. Про це повідомили у пресслужбі Фонду. 

Деталі

Молодіжний центр був збудований минулого року. Цей проект став одним з переможців конкурсу “Час діяти, Україно!” та отримав від “МХП-Громаді” кошти на реалізації. У березні в нього влучила російська ракета і він був майже вщент зруйнований.

Нині Фонд отримав грант на відновлення хабу.

Цитата

“Наш Фонд "МХП-Громаді" спільно з Молодіжною радою Баришівки виграв грант 6593 євро від Ukrainian-Danish Youth House (так, ми теж подаємо грантові заявки). Наша перемога означає єдине: ми починаємо відновлення "FUN HUB". Вже було виділене нове приміщення. Вже об’єдналися волонтери: молоді майстри, художники, активісти, щоб до нового року завершити проєкт. Щоб вже у січні 2023 в новому приміщенні генерувати молоді сміливі ідеї”, – ідеться у повідомленні Фонду.

Нагадаємо

За сприяння агрохолдингу МХП у Ладижинському коледжі, що на Вінниччині, відкрили нову сучасну аудиторію.

Довідка

МХП – провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії – Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі