ukenru
na-kirovogradschini-zaluchili-politseyskikh-do-okhoroni-agropidpriyemstva-de-vidbulas-perestrilka

На Кіровоградщині залучили поліцейських до охорони агропідприємства, де відбулась перестрілка

 • 10761 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 16 червня. УНН. На Кіровоградщині залучили поліцейських до охорони агропідприємства, де сталася стрілянина 23 травня 2017 року, під час поранення отримали три особи, передає УНН з посиланням на прес-службу ГУ НП в Кіровоградській області.

"Із урахуванням подій, що мали місце на території агропідприємства у Кіровоградському районі 23 травня 2017 року, під час яких поранення отримали три особи, а також наявної інформації про можливе прибуття представників охоронної фірми до вищевказаного товариства, керівництвом Головного управління Національної поліції в області було прийнято рішення про вжиття відповідних превентивних заходів щодо посилення правопорядку у населеному пункті", - йдеться в повідомленні.

До забезпечення охорони порядку в населеному пункті та безпосередньо на території, прилеглій до товариства, загалом було залучено 125 працівників поліції.

"На сьогоднішній день до підтримання правопорядку у населеному пункті та безпосередньо на прилеглій до підприємства території цілодобово залучаються працівники поліції з числа особового складу стройових підрозділів ГУНП", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, у с.Бережинка Кіровоградського району сталась стрілянина в результаті якої постраждали троє осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство