ukenru
na-khtz-yaroslavskogo-rozpovili-pro-shiroki-mozhlivosti-modernizovanikh-kolisnikh-traktoriv

На ХТЗ Ярославського розповіли про широкі можливості модернізованих колісних тракторів

 • 10131 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Харківський тракторний завод (ХТЗ), що належить відомому українському бізнесменові Олександру Ярославському, представив відеоролик з описом можливостей колісних тракторів ХТЗ 240 серії, передає УНН.

"Надійність і простота, максимальна продуктивність, мінімальні інвестиції, робота з усіма сучасними сільськогосподарськими знаряддями", - сказано про переваги вітчизняної техніки харківського виробництва в ролику, розміщеному на YouTube.

"Низька вартість володіння, ефективна оптимальність", - розповідає в ролику виробник про переваги модернізованих моделей тракторів ХТЗ.

Техніка виробництва Харківського тракторного заводу комплектується різними сучасними двигунами, різної потужності і нормами екологічності за бажанням споживача.

"Інженери ХТЗ постійно працюють над удосконаленням даної серії тракторів. Цю кропітку роботу неможливо відобразити у відеоролику, але її результати добре видно в процесі експлуатації. Завдяки високому ступеню локалізації тракторів серії ХТЗ-240, що становить від 70% до 85%, ХТЗ підтримує українську промисловість в цілому", - відзначили на підприємстві.

На сьогодні ХТЗ - єдиний в країнах колишнього СНД виробник як колісних, так і гусеничних тракторів. Трохи більше ніж за рік роботи після вимушеного простою завод зміг відновити виробництво і кардинально поліпшити якість, але і презентувати модернізовану техніку. Одна з таких новинок, яку представив ХТЗ - серійний колісний трактор ХТЗ-248К.20, обладнаний двигуном відомого світового виробника FPT-Iveco N67.

Нагадаємо, найбільше машинобудівне підприємство, що веде свою історію з 1930 року, було придбано бізнесменом Олександром Ярославським в 2016 році. На момент укладання угоди завод знаходився в стані затяжної кризи. Однак завдяки активності та інвестицій Ярославського, підприємство змогло відновити роботу. За підсумками 2017 року завод випустив 794 одиниці техніки, а до кінця 2018 роки планує виготовити більше 800 тракторів.

Українські Національні Новини

Економіка