na-khmelnychchyni-zitknulos-dva-avtomobili-postrazhdav-13-richnyi-khlopchyk

На Хмельниччині зіткнулись два автомобілі: постраждав 13-річний хлопчик

 • 21330 переглядiв

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Хмельницькій області постраждав 13-хлопчик. Відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

У суботу, 23 грудня, на Хмельниччині сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої був травмований 13 хлопчик. Про це з посиланням на Головне управління Національної поліції у Хмельницькій області, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що ДТП сталось близько 17:40 години на автодорозі сполученням "Стрий — Знам’янка — Ізварине" неподалік смт Летичів.

Відбулося зіткнення між автомобілем "Jeep Cherokee" під керуванням 35-річного жителя Київської області, який виїжджав з території автозаправки, та автомобілем "FAW V5", за кермом якого перебувала 38-річна жителька Львівської області. 

- резюмували у відомстві.

Правоохоронці також додали, що в результаті травмувався 13-річний пасажир автомобіля "FAW V5". Хлопчика госпіталізували до Летичівської багатопрофільної лікарні.

Доповнення 

За даним фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо

В Чернівецькому районі трапилася смертельна ДТП. 26-річний чоловік отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям, ще п’ятеро людей, серед яких двоє дітей, травмувалися

ДТП у Рівному: п'яний водій виїхав на зустрічну смугу, постраждали двоє людей22.12.23, 18:34

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ігнат прокоментував можливість отримання F-16 до кінця року

     • 57540 переглядiв