na-khersonskomu-napryamku-sili-oboroni-vedut-pidgotovku-na-teritoriyakh-dlya-nastupalnikh-diy

На Херсонському напрямку Сили оборони готуються до наступу

 • 486040 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Сили оборони на Херсонському напрямку ведуть активну розвідку і вогневе ураження на всю глибину оборони противника з метою підготовки територій для наступальних дій. Про це повідомив заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"На Херсонському напрямку Сили оборони продовжують здійснювати тиск на противника, ведеться активна розвідка і вогневе ураження на всю глибину оборони противника з метою підготовки районів та рубежів для наступальних дій", - розповів Уршалович.

Також він повідомив, що активно працювали по знищенню загарбників українські розвідники, які виявили 393 цілі противника. Частина яких у взаємодії з підрозділами ЗСУ та Служби безпеки була знищена.

"Артилеристи Національної гвардії в ході вогневої підтримки підрозділів Сил оборони, які ведуть активні бойові дії на Лиманському, Бахмутському та Оріхівському напрямках виконали понад 570 вогневих завдань, знешкодили понад 50 осіб противника, з яких 14 безповоротних", - сказав Уршалович.

Окрім того, за його словами, знищено два місця зберігання боєкомплекту до артилерійських систем та пошкоджено 3 артилерійські системи.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що на Таврійському напрямку тривають бої. За останню добу ворог 27 разів атакував позиції українських військових. ЗСУ знищують техніку та склади ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Мелітопольському напрямку Сили оборони просунулися на 1,7 тис. метрів на південь та південний схід

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонському напрямку Сили оборони готуються до наступу

     • 486040 переглядiв

    В Україну повернули тіла 62 полеглих захисників

     • 302255 переглядiв

    УНН шукає редактора стрічки новин

     • 915246 переглядiв

    Польща заявила про запобігання теракту

     • 372577 переглядiв