na-khersonshchyni-cherez-nehodu-ta-obstrily-rf-znestrumlena-nyzka-naselenykh-punktiv

На Херсонщині через негоду та обстріли рф знеструмлена низка населених пунктів

 • 30213 переглядiв

Складні погодні умови та російські обстріли залишили кілька населених пунктів у Херсонській області без світла, аварійні бригади працюють над відновленням електропостачання.

Через складні погодні умови та обстріли росії наразі низка населених пунктів Херсонщини перебувають без електропостачання. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін на своїй сторінці у Telegram, пише УНН.

Через негоду і російські обстріли без світла залишилась низка населених пунктів нашого регіону. Повністю знеструмлено Станіславську громаду, а також майже всі населені пункти Бериславської

, - сказав Олександр Прокудін.

Деталі

Також в Білозерській громаді електропостачання зникло у Надеждівському старостаті. Окрім цього є проблеми зі світлом у Кам’янці, Краснівці, Свободному та Рівнопіллі Кочубеївської громади.

Проте бригади енергетиків вже працюють над усуненням несправностей. За словами Прокудіна, розроблено план підключення громад до електропостачання, якого і притримуються фахівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загрози відключень споживачів немає: дві високовольтні лінії, які були пошкоджені під час російської атаки, вже відновили свою роботу – Укренерго

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У рф оголошено в розшук прес-секретаря Meta Енді Стоуна

     • 45778 переглядiв