na-kharkivshchyni-za-dobu-vnaslidok-udariv-armii-rf-zahynuly-dvoie-liudei-shche-28-postrazhdaly

На Харківщині за добу внаслідок ударів армії рф загинули двоє людей, ще 28 постраждали

 • 36724 переглядiв

Двоє людей загинули і ще 28 отримали поранення в результаті нічних ударів російської армії в Харківській області, пошкоджено житлові будинки, адміністративні будівлі та об'єкти інфраструктури.

У Харківській області минулої доби внаслідок російських ударів двоє людей загинули, ще 28 зазнали поранень. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, пише УНН.

По Куп’янську росіяни били двічі за минулу добу, постраждали дві жінки. Під час удару FPV-дрона був пошкоджений багатоквартирний будинок. Внаслідок обстрілу із РСЗВ горіла колишня інкубаторна, пошкоджені чотири приватні будинки,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Також зазначається, що у селі Пристін внаслідок обстрілу горіла вантажівка.За словами очільника ОДА, о 15:40 у Будах Харківського району сталось два влучання "Іскандерів" у землю поблизу залізничного вокзалу. 25 людей постраждали, з них двоє дітей - дівчинка віком 14 років та 9-річний хлопчик. Стан дівчинки середньої тяжкості, вона у лікарні.

Пошкоджені 26 житлових будинків, 9 адміністративних споруд, два автомобілі, будівля вокзалу, три допоміжні споруди та залізничне полотно. Загинули начальник Харківського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області Артем Костиря та поліцейський сектору реагування патрульної поліції Олексій Кощій.

Нагадаємо

Сили протиповітряної оборони на сході України за ніч збили дві керовані ракети та чотири розвідувальні безпілотники.

Популярні

Новини по темі