na-kharkivshchyni-vodii-na-krosoveri-na-smert-zbyv-dvokh-viiskovykh

На Харківщині водій на кросовері на смерть збив двох військових

 • 23646 переглядiв

У Харківській області водій на автомобілі Subaru Forester збив на смерть двох військовослужбовців; один з них загинув на місці, а інший пізніше помер у лікарні. Поліція звинувачує водія, який спочатку втік, у скоєнні двох злочинів

У Харківській області водій на кросовері Subaru Forester скоїв наїзд на двох військовослужбовців - один загинув на місці ДТП, другий, не приходячи до тями, помер у лікарні через кілька днів після аварії. Поліція інкримінує водієві вчинення одразу двох злочинів. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Деталі

ДТП сталася 22 листопада близько 20:00 в районі перехрестя автошляху "Дергачі-Золочів" із селищем Першотравневе Золочівського ОТГ.

Водій Subaru Forester, рухаючись у бік Золочева, наїхав на військовослужбовців, які стояли на узбіччі попереду припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після скоєння ДТП водій втік з місця, не надавши допомогу постраждалим. Один постраждалий від отриманих травм помер на місці ДТП, другий з тяжкими травмами був ушпиталений. За кілька днів, не приходячи до тями, він помер в лікарні

- повідомили у поліції Харківщини.

Правоохоронці, як вказано, встановили особу зловмисника. "Ним виявився 29-річний чоловік, який кілька днів переховувався від правоохоронців", - зазначили у поліції.

Наразі, як повідомляється, його затримано. Чоловіку повідомлено про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави.

Максимальне покарання згідно з санкцією інкримінованої йому статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо

У Києві збили прикордонницю на блокпосту.

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині водій на кросовері на смерть збив двох військових

     • 23646 переглядiв

    Суд залишив Коломойського під вартою до 26 січня

     • 24966 переглядiв

    У Києві через ожеледицю за день травмувалося понад 60 людей

     • 160800 переглядiв