na-kharkivshchyni-riatuvalnyky-pid-vorozhym-obstrilom-likvidovuvaly-zahoriannia-u-pryvatnykh-budynkakh

На Харківщині рятувальники під ворожим обстрілом ліквідовували загоряння у приватних будинках

 • 34237 переглядiв

Оперативні групи ДСНС ліквідували наслідки російського обстрілу прикордонної території Харківщини: ворожі снаряди влучили у будівлі приватного сектору, що спричинило пожежу, яку рятувальники згасили в умовах, коли окупанти не припиняли завдавати наступних ударів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

Деталі

Сьогодні вдень військові рф здійснили черговий обстріл прикордонних територій Харківської області, влучивши по житлових будинках у селищі Козача Лопань Дергачівської громади. Вказується, що снаряди влучили по приватному сектору, спричинивши загорання у двох житлових будинках - загальна площа пожеж склала 240 кв.м.

До місця події направили 4 оперативні відділення ДСНС з Козачої Лопані, м. Дергачі та Харкова. Під час пожежогасіння російські загарбники не припиняли завдавати ударів, але фахівці ДСНС мужньо виконали свій обов’язок, ліквідувавши вогонь.

Нагадаємо

Російські війська обстріляли цивільні райони в Харківській області, поранивши жителів і пошкодивши інфраструктуру, включаючи житлові будинки і амбулаторію. Під ворожий вогонь потрапили Липці, Козача Лопань та Подоли, є поранені

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині через російські обстріли загинули 3 людини, ще 7 - дістали поранення

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кива всьо: у ГУР підтвердили ліквідацію екснардепа

     • 34855 переглядiв