na-kharkivshchyni-cherez-obstrily-37-naselenykh-punktiv-zalyshylys-bez-hazopostachannia

На Харківщині через обстріли 37 абонентів залишились без газопостачання

 • 36549 переглядiв

Російські обстріли пошкодили критично важливу інфраструктуру в Харківській області, залишивши без газу 37 споживачів, оскільки обстріли зачепили 17 населених пунктів. Наразі тривають роботи з відновлення газопостачання.

Протягом доби росіяни обстрілювали населені пункти Харківщини. Є пошкодження, зокрема критичної газової інфраструктури. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

О 08:40 в с. Моначинівка Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджений житловий будинок та об‘єкт критичної інфраструктури. Відключено від газопостачання 37 абонентів, триває робота з підключення

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Загалом за добу ворог обстріляв 17 населених пунктів Харківщини з артилерії, мінометів та авіації. У селі Царедарівка Лозівського району внаслідок удару КАБом горів магазин.

В результаті було пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає. Окрім цього, Синєгубов повідомив, що ЗСУ відбили 11 ворожих атак у околицях Синьківки на північний схід від Петропавлівки та Іванівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Дев'ять сотень російських військових відправили до пекла українські захисники за минулу добу

Нагадаємо

Генштаб відзвітував, що в цілому протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень.

Загалом ворог завдав 28 ракетних та 27 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС розморозить 10 мільярдів євро для Угорщини — The Guardian

     • 69408 переглядiв