ukenru
na-kharkivschini-zitknulisya-avtobus-ta-legkovik-zaginuli-dvoye-lyudey

На Харківщині зіткнулися автобус та легковик, загинули двоє людей

 • 12503 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. На трасі "Харків-Суми" на Харківщині зіткнулися легковий автомобіль і пасажирський автобус сполученням "Богодухів-Харків", внаслідок ДТП загинули двоє людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС Харківщини.

Деталі

ДТП сталася 25 лютого орієнтовно о 8:21 на 49-му кілометрі траси “Харків-Суми” у селі Крисіно Богодухівського району Харківської області.

"Аварія сталася за участі легкового автомобілю ВАЗ 2109 та пасажирського автобусу “Еталон” маршруту “Богодухів-Харків”. Внаслідок ДТП в легковому автомобілі загинули: водій, чоловік 1949 р.н. та пасажирка, жінка 1950 р.н. Водій іншого транспортного засобу та 10 пасажирів автобусу не постраждали", - йдеться у повідомленні.

До проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено підрозділ ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі. Рятувальники за допомогою спеціального інструменту розрізали кузов понівеченого легковика та діставали тіла загиблих.

За даними поліції області, слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

За попередньою інформацією, водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіштовхнувся з рейсовим автобусом.

Доповнення

За даними МВС, за 2020 рік в Україні сталося 168 тис. 107 ДТП. З них 26 тис. 140 ДТП – з травмованими, у яких загинула 3541 людина та 31 тис. 974 людини отримали травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП