na-kharkivschini-zalishilosya-zvilniti-34-naselenikh-punktiv-ova

На Харківщині залишилося звільнити 34 населених пунктів, — ОВА

 • 194175 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі загальнонаціонального марафону повідомив, що в області залишилося звільнити від російської окупації 34 населених пунктів, пише УНН.

Деталі

Як зазначив Синєгубов, за добу не було зафіксовано обстрілів у самому Харкові, проте було обстріляно прикордоння області. Голова ОВА зазначив, скільки ще знаходиться населених пунктів під російською окупацією на сьогодні.

Цитата

“У нас наразі офіційно знаходяться під окупацією 34 населені пункти, це 1,8 відсотки всієї Харківської області”, — сказав Синєгубов.

Він зазначив, що потрібно чекати офіційну інформацію від Генштабу. Просування в області відбувається, хоч помалу, але є. Синєгубов підкреслив, що багато чого залежить від погодних умов.

Голова ОВА також розповів про знайдені після звільнення в Ізюмі 13 мішків із секретними документами російських окупантів - доказів військової агресії. А ось під натиском у Балаклії окупанти так тікали, що забули 14 млн рублів.

Нагадаємо

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив, що у Харкові з наступного тижня будуть застосовуватися відключення електроенергії - по районах на кілька годин.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі