ukenru
na-kharkivschini-vbili-taksista-ta-vikrali-yogo-avtomobil

На Харківщині вбили таксиста та викрали його автомобіль

 • 14341 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Суд у Харківській області взяв під варту підозрюваного у вбивстві таксиста. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, передає УНН.

"Красноградський районний суд області підтримав позицію прокуратури та обрав для 30-річного місцевого мешканця, підозрюваного у вбивстві таксиста, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника Красноградського відділу Первомайської місцевої прокуратури Геннадія Германа, автомобіль Daewoo Lanos із тілом на задньому сидінні виявили вранці 27 серпня на узбіччі траси "Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта". З’ясувалося, що загиблий - мешканець Краснограду, який у вільний від основної роботи час працював у службі таксі.

"Того ж дня викрили підозрюваного у вбивстві - неодноразово судимого місцевого мешканця. За попередніми даними, загиблий підвозив його з автовокзалу райцентру до одного із селищ району. Приїхавши до пункту призначення, пасажир вирішив викрасти авто. Для цього він жорстоко розправився з водієм, кілька разів ударивши його ножем у шию та грудну клітину. Потім він перетягнув тіло на заднє сидіння, а сам сів за кермо. Підозрюваний намагався залишити територію області, однак не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де кинув машину з тілом, а сам втік", - зазначили у прокуратурі.

Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України), а також незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднаним із насильством (ч. 3 ст. 289 КК України). Триває досудове розслідування. Максимальна санкція статті передбачає покарання - довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у Рівному вночі під час бійки таксист вистрілив у пасажира.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП