ukenru
na-kharkivschini-stalasya-dtp-za-uchastyu-dvokh-vantazhivok-vodiya-gospitalizuvali

На Харківщині сталася ДТП за участю двох вантажівок, водія госпіталізували

 • 15112 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. На Харківщині сталася ДТП за участю двох габаритних автомобілів, водій одного з яких з численними травмами до лікарні. Слідчі внесли відомості до ЄРДС. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Харківської області.

"Поліція розслідує обставини зіткнення двох вантажівок на Харківщині. Внаслідок ДТП водій одного з транспортних засобів з численними травмами доставлений до Валківської районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 19 січня близько 09:12 до поліції надійшло повідомлення про те, що на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" в місті Валки сталося зіткнення двох вантажівок. Встановлено, що 27-річний водій MAN не дотримався безпечної швидкості та зіштовхнувся з автомобілем "ГАЗ".

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримав 58-річний водій автомобіля "ГАЗ". Його госпіталізували до лікарні. Поліцейські вилучили транспортні засоби та помістили на майданчик тимчасового тримання автомобілів відділення поліції № 1 Богодухівського районного відділу поліції", - йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Нагадаємо, у Харкові в результаті зіткнення двох транспортних засобів загинула жінка-пішохід, яка знаходилась на острівці безпеки. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП