ukenru
na-kharkivschini-divchina-potonula-pid-chas-katannya-na-katamarani-politsiya-znayshla-tilo

На Харківщині дівчина потонула під час катання на катамарані: поліція знайшла тіло

 • 32918 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Поліція Харківської області знайшла тіло 21-річної громадянки, яка 18 липня поїхала кататися на катамарані по В'ялівському водосховищу, пірнула в воду та зникла. Про це повідомляють у поліції області, передає УНН.

Деталі

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення про те, що у водоймі на території села Руські Тишки знаходиться тіло жінки без ознак життя.

Працівники поліції встановили особу громадянки – це дівчина, яка з 18 липня знаходилася у розшуку. Рідні упізнали тіло загиблої.

Місцеві ЗМІ та телеграм канали повідомляють, що загиблою є 22-річна Вікторія Лукашова. Дівчина 18 липня зникла після відпочинку з компанією молодих людей на В'ялівському водосховищі. Поліція знайшла тіло дівчини у цій же водоймі.

Зазначається, що Вікторія Лукашова приїхала на базу відпочинку "Аква" в село Руські Тишки 18 липня, щоб кататися на катамарані по В'ялівському водосховищу.

Дівчина відпочивала в компанії з восьми осіб, які каталася на двох катамаранах.

Очевидці зазначили, що дівчина нібито не втрималася і впала у воду. Після цього її два дні шукали водолази, але так і не знайшли.

Нагадаємо

5 липня У Києві у парку Партизанської слави із озера дістали тіло чоловіка. За попередньою інформацією, він перебрав, заснув на матраці, а потім перекинувся посеред озера та вже не сплив.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП