ukenru
na-kharkivschini-cholovik-vbiv-susida-nozhem-ta-naklav-na-sebe-ruki

На Харківщині чоловік вбив сусіда ножем та наклав на себе руки

 • 13404 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. У місті Зміїв Харківської області у гуртожитку під час конфлікту чоловік вдарив ножем в серце свого сусіда, після чого покінчив життя самогубством. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"29 жовтня до Зміївського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Зміїв в гуртожитку чоловік вдарив ножем в серце співмешканця заявниці. Від отриманої травми 27-річний потерпілий помер до приїзду медиків", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що того дня 60-річний мешканець гуртожитку перебував в стані алкогольного сп’яніння. Ввечері близько 18:00 між ним та 27-річним сусідом виник конфлікт на ґрунті особистих неприязних відносин.

"Зловмисник вдарив ножем свого опонента, а потім зачинився в своїй кімнаті та покінчив життя самогубством, самостійно вдаривши себе ножем в область серця. Речові докази вилучені", - йдеться в повідомленні.

Дані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з приміткою «самогубство») Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Запоріжжі під час сварки жінка зарізала співмешканця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП