ukenru
na-gladkovskogo-odyagnuli-elektronniy-braslet

На Гладковського одягнули електронний браслет

 • 14047 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. На колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського одягнули електронний браслет. Про це журналістам повідомив його адвокат Руслан Волинець, передає кореспондент УНН.

"Браслет одягнули, він є. Виконуємо ухвалу суду", - сказав адвокат.

Також Волинець прокоментував стан здоров’я Гладковського через його голодування.

"Насправді стан у нього не дуже добрий. Я навіть ставив собі питання чи може йому швидку допомогу викликати, але він відмовився", - сказав Волинець.

За його словами, вони не намагаються використовувати голодування для того, аби вплинути на хід розгляду справи.

"Голодування не потрібно було для того, щоб отримати якісь для себе пільги в рамках цього процесу. Це лише його емоційна реакція на ті фактично штучно створені підстави для його затримання. І його категорична не згода з цим… Ми не використовуємо факт стану для того аби впливати на хід розгляду справи", - розповів адвокат.

Окрім того, Волинець відповідаючи на питання журналістів чи оглядали медики Гладковського в СІЗО і який в нього стан сказав: "Медики встановили певні порушення, озвучували їх, але їх казати не буду".

Нагадаємо, колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого НАБУ затримало за підозрою у зловживанні службовим становищем, оголосив голодування на знак протесту.

Також Гладковський вийшов з СІЗО під заставу.

За Гладковського внесли заставу у понад 10 млн грн.

ВАКС 19 жовтня обрав запобіжний захід Гладковському у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою застави у понад 10 млн грн.

17 жовтня НАБУ повідомило про затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

Українські Національні Новини

Політика