na-fronti-zafiksuvaly-103-boiovykh-zitknennia-voroh-aktyvizuvavsia-na-kilkokh-napriamkakh-henshtab

На фронті зафіксували 103 бойових зіткнення, ворог активізувався на кількох напрямках - Генштаб

 • 30642 переглядiв

За добу зафіксовано 103 бойових зіткнення на фронті. Найактивніші бої відбуваються на Покровському напрямку, також посилилися атаки на Курахівському та Времівському напрямках.

Від початку поточної доби, 25 липня, на фронті зафіксували 103 бойових зіткнення. Ворог найактивніший на Покровському напрямку, також збільшив кількість наступальних і штурмових дій на Курахівському та Времівському напрямках. Про це заявили у Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Деталі 

На Харківському напрямку росіяни здійснили чотири безуспішні атаки поблизу Глибокого, а також дві атаки біля Вовчанська, де наразі триває одне боєзіткнення. Ситуація під контролем.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив п’ять штурмових дій неподалік Стельмахівки, Петропавлівки та Степової Новоселівки. Один бій завершено, ще чотири - тривають.

На Лиманському напрямку загарбницька армія атакувала 10 разів позиції українських підрозділів біля населених пунктів Макіївка та Невське, а також у районі Серебрянського лісу. Наші захисники відбили шість ворожих атак, чотири - досі продовжуються.

Сили оборони продовжують виконання завдань на позиціях, які вони зайняли неподалік від Кринок25.07.24, 12:24

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог п’ять разів атакував поблизу Верхньокам’янського, Спірного та Миколаївки. У результаті боєзіткнень - зазнав поразки. 

На Краматорському напрямку противник здійснив вісім штурмових дій неподалік Іванівського, Часового Яру, Калинівки, Майського та Григорівки. Сили оборони відбили шість атак, ще дві - тривають.

На Торецькому напрямку окупанти також вісім разів атакували біля Залізного, Нью-Йорка та Північного. П’ять боїв завершено, три - продовжуються.

На Покровському напрямку росіяни здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Веселе, Іванівка, Новоселівка Перша, Парасковіївка, Новожеланне та Яснобродівка. Сили оборони стримують натиск противника та відбили 18 атак, дев’ять боєзіткнень - тривають. Втрати ворога уточнюються.

На Курахівському напрямку ворог 14 разів атакував поблизу Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки. Десять боїв - завершено, чотири - досі продовжуються.

Наступ на Роботинському виступі для росіян марний, там оборона міцна – Лиховій25.07.24, 13:35

На Времівському напрямку наразі тривають три атаки противника біля Великої Новосілки. Ще десять атак наші захисники відбили у районах Костянтинівки, Водяного та Роздольного.

На Оріхівському напрямку противник намагався прорвати українську оборону поблизу Малої Токмачки, Юрківки, Новоандріївки та Щербаків. Дві атаки - відбито, ще дві - тривають.

На Придніпровському напрямку ворог не мав успіху, тричі атакуючи оборонні рубежі українців на лівобережжі Дніпра.

На інших, як заявили у Генштабі, напрямках фронту ситуація суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо

Речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук заявив, що окупований Крим знаходиться у вразливому становищі і може стати островом. Родини військових та спецслужбовців рф вже покидають півострів, а Україна має план з його повернення.

Популярні

Новини по темі