ukenru
na-donechchini-vodiy-zbiv-cholovika-na-vizku

На Донеччині водій збив чоловіка на візку

 • 12206 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У Слов’янську Донецької області вчора, 24 жовтня, водій автомобіля скоїв наїзд на чоловіка в інвалідному візку. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"Аварія сталася вчора, 24 жовтня, близько 21.00 по вулиці Генерала Батюка у Слов’янську. Поблизу зупинки громадського транспорту 38-річний водій автомобіля Daewoo Lanos скоїв наїзд на чоловіка в інвалідному візку. 46-річний потерпілий з переломом та чисельними забоями був госпіталізований", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, наїзд на потерпілого стався, коли чоловік перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Наразі слідчі встановлюють всі обставини ДТП.

"За вказаним фактом Слов’янським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у місті Бахмут Донецької області затримали чоловіка, який на легковому автомобілі скоїв наїзд на дівчину-пішохода та поїхав з місця ДТП, не надавши допомоги постраждалій. Від отриманих травм дівчина померла у лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП