ukenru
na-donbasi-boyoviki-prodovzhuyut-vikoristovuvati-snayperiv-na-peredovikh-pozitsiyakh-rozvidka

На Донбасі бойовики продовжують використовувати снайперів на передових позиціях – розвідка

 • 11184 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. На Донбасі бойовики продовжують активно застосовувати снайперів на передових позиціях вздовж всієї лінії зіткнення, у тому числі з виходом снайперських пар у “сіру зону”. Про це під час брифінгу заявив представник пресцентру Міністерства оборони України, Полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ вздовж всієї лінії зіткнення, у тому числі з виходом снайперських пар у “сіру зону”. Зазначені заходи противник проводить з метою деморалізації особового складу підрозділів Об’єднаних сил, нанесення втрат та провокування вогню у відповідь", - розповів Гуцуляк.

За його словами, для реалізації своїх задумів російське окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари ЗС РФ, які не належать до штатних підрозділів 1, 2 АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Нагадаємо, розвідка повідомляє про нарощення заходів бойової підготовки російсько-окупаційних військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП