ukenru
na-dekilkokh-mostakh-u-kiyevi-utvorilisya-zatori-22

На декількох мостах у Києві утворилися затори

 • 18191 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Сьогодні зранку, станом на 8:15, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Рух на мостах —Патона, Північному — ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мосту, мосту Метро та Дарницькому мосту спостерігалося незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

На правому березі затори утворилися на проспектах Перемоги, Леся Курбаса, Повітрофлотському, Степана Бандери, Голосіївському.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Січових Стрільців, Павла Скоропадського, Борщагівською, Польовою, Михайла Грушевського, Вадима Гетьмана, Вокзальною.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Соборності. Також затори утворилися на вулицях Оноре де Бальзака, Андрія Малишка та Володимира Сосюри.

Доповнення

29 грудня у Києві вночі сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9° морозу, вдень близько 5° морозу.

Українські Національні Новини

Київ