ukenru
na-chotirokh-viborchikh-dilnitsyakh-v-odeskiy-oblasti-shukayut-vibukhivku

На чотирьох виборчих дільницях в Одеській області шукають вибухівку

 • 9371 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Правоохоронці перевіряють чотири виборчі дільниці в Одеській області на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин через повідомлення про замінування, яке надійшло вранці. Про це проінформував відділ комунікації ГУНП в Одеській області, передає УНН.

Так, о 8:02 на спецлінію "102" надійшло повідомлення про замінування виборчих дільниць.

"Наразі на чотирьох виборчих дільницях у Великомихайлівському та Ширяївському районах працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та кінологи з собаками. Вони перевіряють дільниці на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин", – уточнили в поліції.

Нагадаємо, вчора до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування поштового відділення у с. Цебрикове Одеської області, у приміщенні якого розташована виборча дільниця. Для забезпечення безпеки людей поліцейські почали їх евакуювати. Однак присутні почали чинити опір та розпилили у бік правоохоронців газ. За попередніми даними, внаслідок фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців. У результаті інциденту до відділу поліції доставили чотирьох осіб. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП