ukenru
na-chest-trampa-v-yerusalimi-nazvut-ploschu

На честь Трампа в Єрусалимі назвуть площу

 • 8161 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. На честь президента Сполучених Штатів Дональда Трампа в Єрусалимі назвуть невелику площу біля будівлі американського посольства. Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер міста Нір Баркат, передає УНН.

"Єрусалим відповідає Трампу любов'ю. Ми вирішили, що площа, прилегла до нового посольству в столиці, буде називатися "Площа Сполучених Штатів - на честь президента Дональда Трампа". Дякую вам. Президент!", - написав мер.

Крім того, він також оприлюднив у Facebook світлини площі майбутнього посольства, яке має розпочати свою роботу 14 травня.

Як повідомляв УНН, на церемонію відкриття посольства США в Єрусалимі до Ізраїлю вирушить американська делегація, яку очолить заступник держсекретаря Джон Салліван.

Нагадаємо, Дональд Трамп 6 грудня минулого року оголосив про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю і початок підготовки до перенесення туди американського посольства з Тель-Авіва. Пізніше держсекретар Рекс Тіллерсон припустив, що це трапиться “не раніше як через три роки, хоча і це досить оптимістично ”.

Українські Національні Новини

Новини Світу