ukenru
na-chernigivschini-zatrimali-cholovika-yakiy-rozbeschuvav-shkolyarok

На Чернігівщині затримали чоловіка, який розбещував школярок

 • 15481 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. На Чернігівщині поліцейські затримали 34-річного чоловіка, який пропонував школяркам інтимні зустрічі за гроші. Відкрито кримінальне провадження за статтею розбещення неповнолітніх. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Чернігівської області.

“Поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом із колегами з Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області затримали молодика, який пропонував неповнолітнім дівчатам інтимні стосунки за гроші”, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що чоловік 1986 року народження знаходив неповнолітніх та малолітніх дівчат з малозабезпечених родин через Інтернет. В процесі спілкування він пропонував школяркам зустрічі інтимного характеру за гроші та дорогі подарунки.

Поліцейські затримали 34-річного чоловіка 15 жовтня саме під час зустрічі зі школяркою. Наразі правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до інших злочинів. Слідчі відкрили провадження за статтею 156 Кримінального кодексу України – розбещення неповнолітніх.

Нагадаємо, до суду скеровано обвинувальний акт щодо чоловіка, який розбещував двох 13-річних школярок та виготовляв порно-матеріали за участі однієї з них.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП