ukenru
na-cherkaschini-zatrimali-bandu-za-prodazh-metadonu-cherez-mesendzheri

На Черкащині затримали банду за продаж метадону через месенджери

 • 25250 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. На Черкащині поліцейські затримали трьох чоловіків, які на території Черкаської області займались постачанням, зберіганням та збутом наркотичного засобу метадон. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Черкащини, передає УНН.

Збут наркотиків, як зазначається, здійснювався лише безконтактним способом - шляхом "закладок", з використанням при цьому для спілкування між собою та безпосередніми споживачами наркотичного засобу Інтернет-месенджерів. Оплата надходила на банківські картки. Незаконний прибуток групи щоденно становив близько 40 тисяч гривень.

У результаті обшуків в місті Черкаси та Черкаської області поліцейськими було вилучено близько 1 000 доз метадону, мобільні телефони, чернетки із записами, сім-картки та грошові кошти. Вартість вилученого наркотичного засобу метадон становить близько 300 тисяч гривень.

Усім членам угрупування повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, у Маріуполі намагалися продати метадону на понад 1 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП