ukenru
na-cherkaschini-biznes-ta-vlada-obyednali-zusillya-zadlya-ozdorovlennya-ta-likuvannya-ditey

На Черкащині бізнес та влада об'єднали зусилля задля оздоровлення та лікування дітей

 • 216402 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. На Черкащині соціально відповідальний бізнес та представники місцевої влади згуртували свої зусилля задля оздоровлення та лікування дітей у місцевому санаторії, передає УНН із посиланням на повідомлення на сторінці FB-спільноти "Канівський край".

Деталі

Ініціативу безкоштовно оздоровити та профілактично пролікувати висловили директор ТОВ НВФ "УРОЖАЙ", компанія МХП та депутат Черкаської облради Олександр Воскобойнік. Пропозицію підтримали голови громад Олександр Яременко, Олена Штефан, Сергій Геращенко.

Завдяки скоординованим зусиллям бізнесу та влади на І зміну безкоштовного оздоровлення та профілактичного лікування до Черкаського санаторію "Сосновий бір" днями прибули понад тридцять дітей з трьох сільських громад Канівщини - Степанецька, Бобрицька, та Ліплявська.

Цитата

"В складі груп: діти з багатодітних сімей, діти пайовиків "Урожаю", діти з сімей тимчасових переселенців та діти учасників російсько- української війни", - йдеться у повідомленні.

Черкаський обласний дитячий багатопрофільний санаторій “Сосновий Бір” розташований в мальовничій, екологічно чистій лісопарковій зоні “Соснівка” і займає територію в 13 га.

"Територія зі столітніми ялинами, соснами, дубами, цілющим повітрям, охоронний санаторний режим, спеціальні заняття фізичною культурою та комплекс різнобічних лікувальних процедур сприятливо впливають на поліпшення стану здоров'я дітей", - поінформували у "Канівському краю".

Додамо

Днями благодійний фонд "МХП-Громаді" організував дозвілля для дітей внутрішньо переміщених осіб.

До діток в Теофіпольську громаду, що на Хмельниччині, прибув "Зоряний десант": Леся Нікітюк, Олександр Педан, Вадим Мичковський (Дядя Жора) та Тетяна Гаврилюк (Електра), які розважали кілька сотень хлопчаків та дівчаток.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство