ukenru
na-bukovini-suditimut-bandu-eks-biytsiv-ato-yaka-vchinila-rozbiyniy-napad-na-golovu-sudu

На Буковині судитимуть банду екс-бійців АТО, яка обікрала голову суду

 • 9973 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. У Чернівецькій області судитимуть банду із колишніх бійців АТО, які вчинили розбійний напад на голову одного із судів регіону та його родину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області, передає УНН.

"Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно організатора та трьох учасників організованої злочинної групи, які у липні 2017 року вчинили розбійний напад на голову одного з судів Чернівецької області", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 27-річний чернівчанин організував озброєну вогнепальною зброєю банду з метою здійснення ряду нападів на окремих громадян. До складу вказаного злочинного угрупування обвинувачений залучив трьох своїх знайомих, з якими спільно проходив військову службу в зоні проведення АТО.

Так, після досягнення згоди всіма учасниками групи, детально вивчивши декларації держслужбовців та посадовців, зловмисники вирішили здійснити напад на сім’ю голови одного з судів Чернівецької області.

Зокрема, 10 липня близько 6 години ранку обвинувачені прийшли до помешкання потерпілого, напали на нього та його дружину, застосовуючи фізичне насильство та погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї, заволоділи грошовими коштами в сумі майже 11 тис. євро.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП