ukenru
na-bukovini-mayzhe-50-novikh-vipadkiv-koronavirusu

На Буковині майже 50 нових випадків коронавірусу

 • 10500 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. На Буковині за 13 червня офіційно підтверджено ще 47 випадків зараження коронавірусом. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку очільника Чернівецької ОДА Сергія Осачука у Facebook.

"Усього лабораторний центр дослідив 424 зразки. Таким чином, загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку складає 3921 особу", - повідомив Осачук.

Він додав, що 11 буковинців сьогодні побороли COVID-19, вони двічі отримали негативний результат тестів.

"Боротьба із коронавірусною інфекцією в області не припиняється ні на день. На превеликий жаль, показники минулого тижня зростали. Якщо у попередні місяці до нашого лабораторного центру надходило від 300 до 500 зразків для тестування за добу, то цього тижня був день, коли привезли понад 800 аналізів. Тому дуже прошу і надалі дбати про своє здоров’я, бути обережними, не наражати на небезпеку ані себе, ані друзів та близьких", - додав він.

Нагадаємо, згідно з останніми даними МОЗ в Україні зафіксовано 30 506 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 880 — летальні.

Респіраторну хворобу COVID-19, інфікування якою викликає коронавірус SARS-CoV-2, вперше зафіксували у китайській провінції Хубей, наприкінці 2019 року. З того часу зараження цим вірусом було зафіксовано у 185 країнах світу, включаючи Україну. Починаючи з 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби — пандемією..

Українські Національні Новини

Суспільство